DESPRE NOI

DESPRE NOI

Ca urmare a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana in anul 2007 map-tumb precum si noilor reglementari in ceea ce priveste traversarea granitelor respectiv sederea pe teritoriul tarilor membre atat pentru activitati in domeniul turismului cat si din punct de vedere al ocuparii fortei de munca, piata in domeniul transporturilor internationale a cunoscut o dezvoltare exploziva.

Astazi, compania TEO TRANS extinde ofertele intampinand colaboratorii cu noul serviciu de inchiriere autocare si microbuze pe rute nationale sau internationale. Pana in prezent am reusit sa punem la punct sistemul de transport international de persoane, cu circuite regulate Romania – Italia (pana la adresa).

Parcul auto descris pe scurt cuprinde: 3 autocare marca Mercedes Benz Tourismo clasificate cu 3 stele, 2 microbuse Mercedes Benz Sprinter 519, 6 autoturisme marca Volkswagen Transporter, 5 remorci pentru bagaje. Pentru mai multe informatii va invitam sa consultati pagina cu descrierea detaliata a parcului auto.

Inca de la inceput am pus pe locul intai nevoile clientilor nostri astfel incat sa putem asigura standardul de confort si rapiditate de care trebuie sa dispuna orice serviciu de de transport de calitate. Preturile sunt negociabile in functie de numarul de km parcursi respectiv de durata calatoriei.

Suntem deschisi colborarilor atat cu persoane fizice care tranziteaza des teritoriul tarilor Romania, Ungaria, Slovenia, Italia dar si agentilor economici cum ar fi agentiile de turism pentru care putem negocia pachete de transport la preturi avantajoase.